Functionaliteiten

Rustig aan.

Wat is er erger dan zwemmen zonder muziek? Elke vijf seconden moeten foefelen met je waterdichte mp3-speler terwijl je aan het zwemmen zou moeten zijn, dat is erger!

Wetplayer heeft maar twee knoppen. Eentje om de mp3-speler te starten, het volume te verhogen en het volgende nummer af te spelen. De andere dient om de mp3-speler af te zetten, het volume te verminderen en het vorige liedje af te spelen. Kan het eenvoudiger? Je moet nooit meer naar je mp3-speler kijken om te zien of je wel de juiste knop indrukt.

Wetplayer heeft een halsketting om rond je nek te hangen. Zo is hij nooit ver weg. De headset past rond je achterhoofd en je oren. De ergonomische oordopjes zijn ontworpen om te blijven zitten waar je ze steekt, hoe lang je ook zwemt.

Op die manier kan jij je concentreren op het plezier van zwemmen.

De Ultieme Waterdichte MP3-Speler

Voor Wetplayer waren er andere. Maar geen goeie. Wetplayer is het resultaat van één klant die verschillende andere waterdichte mp3-spelers, ontwikkeld door grote bedrijven, kocht, probeerde en niet tevreden was met de kwaliteit/duurzaamheid/prijs.

Dat kan beter, zeiden we in 2009. En in 2011, na 2 jaar onderzoek en ontwikkeling, werd de Wetplayer geboren...

Wetplayer behoudt alle goede kwaliteiten van andere waterdichte mp3-spelers, maar laat de slechte achterwege. En dat voor een goeie prijs. Geloof je ons niet als we zeggen dat Wetplayer de beste waterdichte mp3-speler ter wereld is? Lees onze aanbevelingen maar eens!

Je vindt zwemmen wel leuk, maar ook een beetje saai?

Twijfel dan niet. Een waterdichte mp3-speler gaat je leven veranderen. De tijd gaat sneller voorbij terwijl je zwemt. Zo word je sterker en fitter zonder bewust moeite te doen.

Bestel nu!

€ 99 BESTEL NU

‘Wat mij betreft de enige deftige waterproof mp3 speler die ik tot nu toe heb gehad. Joy joy, ik kan echt niet meer zwemmen zonder!’
- Tom Swinnen, BELGIË

Lees meer recensies